József Attila szobra körül alkotok virtuális élőláncot

Virtuális élőlánc József Attila szobra körül a Google keresőben


Gergely Ágnes magyar költő mondja a ma, a 21. század költőjéről:
A költő semmi esetre sem próféta vagy vátesz a XXI. században. Nem kell, és nem is szabad igét hirdetnie. Munkahelye nem a szószék, hanem az íróasztal. A felhők helyett jobb, ha magába néz: mit végzett aznap. Mindennap valamennyit írni kell, Thomas Mann, Márai Sándor mintájára. Ez nem mindig sikerül. Akkor az ember kigondol valamit - lehetőleg olyasmit, ami neki is, másoknak is jó. Vagy: nem rossz. Ezért van, hogy inkább tanárnak érzem magam, mint költőnek - a babitsi ,,Látni, teremteni kell" jegyében.

Nem költőként, hanem laptop használat közben honlapokat optimalizáló SEO-szakértőként  néhány előkészítő oldalamra már feltettem a szöveget, de lényegében holnap indítom az internetes akciót: megkísérlek virtuális élőláncot kialakítani a Google találati oldalain. Azt hiszem, eléggé egyedülálló módja a tiltakozásnak. Hatékonysága persze kétséges, de a figyelem felkeltésére, úgy gondolom, alkalmas. Az oldalaimon sorra megjelenő, magyar notebook billentyűzet kiosztás segítségével írt szöveg a következő - hadd legyen itt a virtuális noteszgép blogban is:

élőlánc - virtuális szervizBalla D. Károly tiltakozása a budapesti József Attila-szobor eltávolítása ellen - internetes akció

Magyar országgyűlési képviselők a budapesti Kossuth tér teljes átalakítására vonatkozó határozati javaslatot nyújtottak be. Elképzelésük törvényerőre emelkedése esetén vissza kellene állítani "a tér képzőművészeti arculatának 1944 előtti állapotát" - ez többek között az ott található közismert és közkedvelt József Attila-szobor eltávolítását is jelentené.

A magam módján ezúton internetes akció keretében indítom el tiltakozásomat az ellen, hogy a több mint 30 esztendeje „a rakodópart alsó kövén” békésen üldögélő kedves költőmet valamely idióta politikai felforgatótevékenység keretében méltó helyéről elmozdítsák.

December 3-áig teljes intenzitással folytatandó tiltakozó akciómnak azzal kívánok nyomatékot szerezni, hogy a Google keresőben publikációimmal elfoglalom a bizonyos keresőkérdésekre adódó találati listák élmezőnyét. Tervem: elérni azt, hogy javarészt e tiltakozás szövegei jelenjenek meg a következő keresőkifejezésekre:

Akciómhoz bárki csatlakozhat, tiltakozásom szövegét és emblémáját szabadon terjesztheti, népszerűsítheti, megoszthatja vagy újraközölheti - roppant fontos, hogy mindez az oldalamra mutató link megadásával történjék (ha mód van szöveges link elhelyezésére, az a fentebb megadott keresőkifejezések valamelyike legyen!). Örömmel fogadok továbbá minden híradást, említést, akár csak egy puszta linket is. 

Oldalaimon időről időre beszámolok Google-eredményeimről, vagyis arról, élőláncom szemei megjelentek-e a találati oldalakon.

Az akció emblémája:


józsef attila notebook szerviz

Notebook szerviz Budapest

Szerviz szolgáltatások: alkatrész csere, dell akkumulátorok és asus töltők vásárlása 1 év garanciával a Fehérvári úti laptop javító műhelyben. Hardver eszközök minden laptop típushoz és márkához.

SEO Google szolgáltatás, tiltakozás

• virtuális élőlánc - marketing sms • élőlánc József Attila szobra körül • Tiltakozás (tömeges sms) • József Attila virtuális sms-tiltakozás

 Szerver bérlés Budapest


Más: 2015-ben keresőmarketing tuning indult, amely felhasználta a "virtuális" kifejezéssel is optimalizált oldalaim linkerejét és a vps szerverszolgáltatás (budapest) népszerűsítését célozta. Így ide is felkerült egy kulcsszavas hivatkozás.

Virtuális élőlánc József Attila szobra körül. Virtuális szerver bérlés Budapest. VPS Google szolgáltatás, tiltakozási SEO-akció, bdk online, google, virtuálé, szerver bérlés és hostin
  • Budapesti szolgáltatás: virtuális szerver bérlés
  • VPS szerver szolgáltatás

Népszerű bejegyzések