Balla D. Karoj elipszilon nelkul

Notebook szerviz: laptop alkatrész csere

Laptop alkatrész csere

Táskagépek és noteszgépek esetében az alkatrészcsere könnyebb, mint egy asztali PC esetében, mert foghatjuk és bevihetjük a szervizbe a notebookot, nem kell szerelőt hívni vagy a nagy gépházat becipelni. Ráadásul a notebook-szervizek alkatrész szaküzletként is működnek, így a tartozékok fontosabbját helyben meg is vásárolhatjuk. Mi több, a szerelési munka sok esetben akár ingyenes is lehet, ha csak egy szimpla cseréről van szó. A hibás laptopkijelző kiszedése és az új beszerelése például ingyenes abban a két budapesti notebook szervizben, amelyek egyike Budán, másika Pesten, ezen belül Angyalföldön működik és Acer, Asus, Dell márkákra specializálódott.

Notebook szerviz szolgáltatás

Persze nemcsak az alkatrészcsere tartozik ebbe a számítástechnikai szervizszolgáltatásba. Érdemes tudni, milyen eszközök érhetők el a szakboltokban és milyen gyártók által jegyzet laptopok javítását vállalja egy adott szerviz, amelynek célja, hogy ügyfelei számára átfogó szervizszolgáltatást nyújtson Budapesten és vidéken a lehető legmagasabb színvonalon. Ennek megfelelően ezek a cégek folyamatosan bővítik partnerlistájukat, így egyre több gyártó és forgalmazó eszközeihez nyújthatnak  garanciális, mind garancián kívüli szervizszolgáltatásokat - ügyfeleik nagy megelégedésére. Az ilyen  szervizek sokrétűségénél fogva igen népszerűek és sok igényt tudnak kielégíteni.

Alkatrészbolt + Szerviz + Webáruház


A leírt vállalkozások tehát különböző hardveres eszközök és kellékek kereskedelmén és beszerezésén kívül szervizszolgáltatást is nyújtanak, az üzletükben a betérő ügyfél megvásárolhatja a különböző hardver eszközöket, notebook alkatrészeket, de akár kurrens szoftvereket is - ezeket a szerviz munkatársai kérésre helyben telepítik a laptopra. Számos szakboltban forgalmaznak eredeti, utángyártott és töltött laptoptöltőket, AC-adaptereket, laptop töltő kábeleket, sőt, nyomtatókba festékpatronokat, lézertonereket is gyakran. Amennyiben valami nincs raktáron, a számtech service cég rövid határidővel beszerzi. A jobb szervizekben ingyenesen vállalják számítógépek, perifériák bevizsgálását, tesztelését - és ezután adnak árajánlatot a javításra.

Notebook szerviz Budapest: Angyalföld, 13 kerület. Eredeti gyári és utángyártott laptop alkatrészek, tablet érintő kijelző csere ingyen - budapest szervíz marketing, de garanciálisan, 1 év jótállással minden hordozható számítógép típusra és a legtöbb helyben vásárolt hardveralkatrész cserére nézve

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése