Első regényem most ingyenesen megrendelhető

Kedves barátaim, most ingyenesen hozzájuthattok első regényem példányaihoz, a kiadó még a postázás költségét is át tudja vállalni. Körlevelükben írják, hogy
a korábbi évekből megmaradt könyvkészlet  darabjait kínálhatjuk ingyen az érdeklődőknek. ...indokolt esetben még könyveink postázási költségeit is ​vállalni tudjuk
​A könyvek listája az alábbi linken érhető el, a megnyíló űrlapon ​rögtön​ leadhatjátok igényléseteket. Az én könyvem a B sorozat 14. száma alatt található (most második a teljes listán): 14) Balla D. Károly: Élted volt regénye. Egy önmagát mintázó torzó. Katt a linkre:

Könyvlista + megrendelő űrlap


A kiadó kéri, hogy a nevet, telefonszámot, és​ a ​kért könyvek postázási címét​ már most adjátok meg! Az űrlapon ​csak az igényelt könyveknél kell darabszámot feltüntetni. A kitöltés után a lap alján kattintsatok az Elküld gombra.

Figyelem: Az igénylések beküldési határideje: 2017. március 31.​
A kiadó ezt is hangsúlyozza:
​A takarékosság érdekében előnyben részesítjük azokat, akik vállalják, hogy a kiszállítás költségeit fedezni tudják. Kérjük: jelezzék! Előnyt jelent az is, ha az igénylő feltünteti, hogy a könyveket személyesen tudja átvenni Budapesten (Huszár Gál Evangélikus Könyvesbolt V. Deák tér 4.)​

Könyvemről itt olvashattok bővebben:
A Kiadó teljes levele:

Értékes könyvek közül választhat – most ingyen!

Az Európai Protestáns Magyar Szabadegyetem (EPMSZ) a nyugati magyar emigráció neves értelmiségi és könyvkiadó köre. A svájci alapítású társaság rendszeres összejöveteleivel, évenként megrendezett, főként hungarológiai tárgyú szabadegyetemi heteivel virtuális Magyarországot épített ki maga körül.

Az EPMSZ 1977 óta adott ki olyan könyveket, amelyek nagy része akkor itthon nem jelenhettek volna meg. A  regényeket, tanulmányokat, esszéket és elmélkedéseket könyvbarát körükben terjesztették. Magyarországra kezdetben csak a csempészett példányok juthattak be. Most főként az ekkori időkből megmaradt könyv- készlet még megmaradt darabjait kínálhatjuk ingyen az érdeklődőknek. A reformáció emlékéve alkalmából, az EMI anyagi támogatásának köszönhetően- indokolt esetben - még könyveink postázási költségeit is ​vállalni tudjuk.

Könyvkiadásuk ma már főként az évente rendezett szabadegyetemi heteken elhangzott társadalmi, magyarságtudományi és hitéleti előadások, valamint társadalomtudományi tanulmányok megjelentetésére korlátozódik. Ezek az előadások, tanulmányok, áhítatok és viták másutt nem hozzáférhetőek. ​A​ kiadó a rendszerváltozás után is vállalta, illetve segítette jó néhány, általuk fontosnak ítélt kiadvány megjelentetését. Ezek is megtalálhatóak ajánlatunkban.
 

A Szabadegyetem mindig jó kapcsolatot ápolt a szintén Nyugaton tevékenykedő Katolikus Értelmiségi Mozgalommal, amely magyar Pax Romana néven települt át Magyarországra. Itthon is több közös konferenciát rendeztünk.  Az MPR is rendszeresen könyv-formában jelentette meg társadalomtudományi konferenciáinak anyagát. Az így közölt tanulmányok és előadások jó része más kiadványokban nem hozzáférhető.

Az EPMSZ Könyvbarát Köre elnökének, Frenkl Róbertnek a hagyatékából is őrzünk néhány, ma már nem kapható kötetet.

Kínálatuk nem tartalmazza az EPMSZ minden kiadványát. Van közöttük néhány olyan, több kötetes mű is, amelynek csak megmaradt töredék-köteteit tudják kínálni – főként készlet-kiegészítésre (Pl. Bibó István összegyűjtött munkái.)

Könyv- kínálatukat négy csoportba rendeztük. Minden cím​nél a könyv ismertetője is megnyitható.

​A könyvek listáját az ajánló végén olvashatják. ​Az alábbi​,  szabadon elérhető űrlapon megtekinthetik a könyvek recenzióit és ​ rögtön​ leadhatják   igénylésüket:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeW2CnxLsSAuS41uqtOAf2a9XnK7dG5yB61HRJhctiv-WFaTg/viewform

Kérjük ​, hogy a nevet, telefonszámot, és​ a ​kért könyvek postázási címét​ már most adják meg!

Az űrlapon ​csak az igényelt könyveknél kell darabszámot feltüntetni. A  kitöltés után kérjük a lap alján kattintsanak az Elküld gombra.

​A terjesztést vállaló magyarországi egyesület, az EPMSZ-E azt szeretné, ha ajánlatunk minél szélesebb körhöz jutna el. Ezért kérjük, hogy felhívásunkat a  csatolmánnyal továbbítsák vagy nyomtassák ki minden olyan iskolának, egyházi intézménynek, kisebb könyvtárnak, egyesületnek, vagy azoknak a személyeknek, akiket ezek a kiadványok érdekelhetnek!

​Legyenek segítségükre abban is, hogy igénylésüket elektronikusan beküldhessék!​

​Az igénylések beküldési határideje: 2017. március 31.​

A rendelkezésre álló kötetek darabszáma nagyon változó. Ezért a nagyobb választék érdekében célszerű az igényléseket mielőbb elküldeni.

​A takarékosság érdekében előnyben részesítjük azokat, akik vállalják, hogy a kiszállítás költségeit fedezni tudják. Kérjük: jelezzék! Előnyt jelent az is, ha az igénylő feltünteti, hogy a könyveket személyesen tudja átvenni Budapesten  (Huszár Gál Evangélikus Könyvesbolt V. Deák tér 4.)​
 

Bibó István 
az EPMSZ Egyesület elnöke
2017.03.30.



Népszerű bejegyzések